martes, 1 de noviembre de 2016

IDENTITAT DIGITAL A LES XARXES SOCIALS

Bon dia bonics i boniques!! Després d’aquests dies de pont tornem amb les piles ben carregades!


Avui vinc a explicar-vos la classe de dimarts passat. Vam tractar el tema de la identitat digital (ID) a les xarxes socials. Com a activitat, cadascú de nosaltres ens vam buscar a Google i vam comprovar què és el que mostrava la xarxa. En el meu cas, hi havia diferents resultats, com per exemple, el perfil de Twitter, la notícia sobre un premi que vam guanyar unes companyes i jo al Cicle Formatiu i aquest bloc. Pel que fa a les fotografies, apareixien amics i família, però cap imatge meva.

És important tenir cura sobre que publiquem a la xarxa i que posen les nostres amistats sobre nosaltres, ja que a l’hora de trobar feina ens pot resultar complicat que confiïn amb nosaltres si la nostra imatge mostra tot el contrari.  Hem de procurar constar a pàgines rigoroses i mostrar la informació més rellevant i que ens caracteritza.

D’altra banda, gràcies també a la nostra identitat digital i a la dels nostres amics ens podem comunicar sense problemes i mostrar de nosaltres allò que creiem convenient. Però hem de ser conscients de que no sempre és així, ja que hi ha moltes persones que publiquen el que volen, sense establir cap filtre, fet que pot perjudicar considerablement a la seva imatge personal.

Així doncs, com a conclusió, hem de tenir clar que nosaltres com a futurs educadors hem d’inculcar un ús intel·ligent de les xarxes socials i ensenyar què és el que s’ha de publicar a la xarxa i què és millor compartir només amb gent propera de veritat.



I, sobretot, teniu això en compte: les xarxes socials són fantàstiques però amb un ús prudent i adequat.


Fins aviat internautes!!!

1 comentario:

  1. Tota la raó! La privacitat no és una cosa que tenim en compte quan utilitzem les diferents xarxes i realment és molt important. S'ha de tenir cura amb Internet. Bon consell!

    ResponderEliminar