lunes, 24 de octubre de 2016

RECURS DIGITAL

Hola bonics i boniques!!

Avui us vinc a explicar la tasca que se'ns ha proposat a classe. En grups, hem de dissenyar un recurs educatiu, utilitzant aplicacions interactives. Nosaltres, hem decidit realitzar el recurs educatiu bastant-nos en les ciències naturals. Concretament, el tema que treballarem seran els éssers vius, i estarà destinat a infants de Cicle Mitjà d'Educació Primària.

Per tal de poder organitzar les nostres idees, hem seguit una guia que se'ns va proporcionar a classe, i per tal de dur a terme el nostre recurs ens basarem en els punts següents:


1. Identificació d'objectius adequats

- Saber identificar els diferents éssers vius.
- Distingir els diferents hàbitats.
- Reconèixer els noms dels éssers vius.
- Saber ordenar el cicle vital dels animals. 


2. Elecció de contingut que és consistent amb les metes

Realitzarem diferents activitats interactives amb el programa SMART NOTEBOOK. Les activitats, seran, per exemple, mots encreuats, buscar diferències i saber relacionar el cicle vital. Totes aquestes ajudaran a aconseguir els objectius proposats. 


3. Selecció de formes d'aconseguir els objectius

Per tal de que es puguin realitzar les activitats interactives, crearem un vídeo explicatiu sobre el temari necessari per tal de poder entendre i dur a terme les diferents activitats.


4. Avaluació dels participants

Observarem si els infants han assolit els continguts explicats al vídeo i si ho han demostrat a l’hora de realitzar les diferents activitats interactives. 



I fins aquí l’explicació d’avui. Què trobeu? És un tema interessant per treballar amb alumnes de Primària? Tota aportació és bona!!


Gràcies i fins aviat!!


1 comentario:

  1. És una bona idea per un projecte i així motivar als nens a l'aprenentatge. M'encantaria saber el resultat de l'activitat!!!

    ResponderEliminar