jueves, 13 de octubre de 2016

PISSARRA DIGITAL INTERACTIVA

Hola bonics i boniques!!

Quants dies sense passar per aquí... 
Avui parlaré sobre un tema actual que vam tractar aquest dimarts passat a classe: la importància de les pissarres digitals interactives (PDI) a les aules.

Com ja he dit anteriorment, l'educació avui en dia està o hauria d'estar canviant. Cada cop són més les aules que disposen d'una pissarra digital interactiva. Gràcies a aquesta, els i les alumnes estan motivats, presten atenció i enriqueixen el seu aprenentatge experimentant i interactuant amb el temari que s'exposa. Però hem de saber que no motiva solament als educands, sinó que els professors també gaudeixen amb aquesta manera d'ensenyar. És un treball en equip que comporta un molt bon ambient a l'aula. 
Però per tal de poder realitzar les sessions amb l'ajuda de la PDI els educadors també han d'aprendre a utilitzar-lo. Com ja sabem, han d'estar en constant aprenentatge per seguir innovant dia a dia. 

El gran inconvenient és el tema econòmic. Crec, a nivell personal, que s'hauria d'incrementar el finançament en l'educació, ja que és molta la gent que no pot accedir fàcilment a uns estudis dignes i de qualitat al nostre país. 

Per això, hem d'aprofitar les avantatges que ens donen les noves tecnologies i l'ampli ventall de possibilitats que ofereixen, però, efectivament, de manera intel·ligent i tenint en compte les dificultats que té certa població per adquirir-les.


Dit tot això, us mostraré les activitats interactives que vam realitzar a classe en grup, amb el programa SMART NOTEBOOK. Va ser molt enriquidor poder crear les nostres pròpies activitats i després provar-les a la pissarra digital interactiva. Una molt bona sessió!!


Activitat 1 - Memory:






Activitat 2 - Encaixem:






Fins aviat internautes!!!

1 comentario:

  1. Personalment he estat treballant amb PDIs i, efectivament, es realitza a l'aula una forma de treballar molt divertida on tots els alumnes sempre estan atents i desitjant fer coses noves.
    És un tema molt important que s'hauria de plantejar a molts col·legis, tot i que esmentes del nivell econòmic és un handicap real que s'ha de tenir en compte.
    Moltes gràcies!!!

    ResponderEliminar