lunes, 14 de noviembre de 2016

Mobile Learning i Apps Educatives

Hola bonics i boniques!!

Una setmana més sóc aquí per explicar-vos el temari tractat a la classe de dimarts passat. Vam parlar sobre el Mobile Learning i les Aplicacions Educatives. Gràcies a aqestes podem gaudir d'una navegació senzilla, flexible i ràpida. 
Però, cal destacar, que això presenta certs avantatges i inconvenients que hem tenir en compte i que us explicaré a continuació, amb l'ajuda d'un esquema que he realitzat amb el programa Popplet:




D'una banda, gràcies a aquestes innovacions educatives, els alumnes estan més motivats a les classes, es poden compartir coneixements sigui quina sigui la ubicació de cadascú, es compta amb una gran varietat de recursos a la xarxa i la informació rebuda és immediata. 
Però, parlant d'inconveients, hem de saber que la xarxa està en constant canvi, que molts educadors no estan al dia amb les noves tecnologies, fet que comporta que alguns dels alumnes es distreguin amb les diferents xarxes socials, i, un dels trets més importants, que no tothom té accés. 

Ara per ara, la tecnologia està present a les nostres vides i hauria de ser accessible i satisfactòria per a tothom.

Així doncs, fem un ús responsable dels aparells mòbils i de la xarxa, i aprenem, com a futurs educadors, a ensenyar la correcta utilització d'aquests. 



Fins aquí l'entrada d'avui internautes. Ens veiem la setmana que ve!

No hay comentarios:

Publicar un comentario