lunes, 7 de noviembre de 2016

EL CICLE DE L'AIGUA AMB LA TÈCNICA "STOP MOTION"

Hola bonics i boniques!!

Avui vinc a explicar-vos una activitat que se'ns va proposar la setmana anterior i que hem fet durant aquests dies.
Se'ns va demanar crear una història digital sobre alguns temes proposats amb la tècnica "Stop Motion", que és una tècnica d'animació que consisteix en aparentar el moviment d'objectes estàtics per mitjà d'una sèrie d'imatges fixes successives. 

El nostre grup vam escollir El cicle de l'aigua i vam anar a per feina. Vam comprar plastelina de diferents colors, vam moldejar els núvols, el Sol, les gotes..., i vam dibuixar les muntanyes i el riu a una cartolina. Un cop fet tot això, fotografia per fotografia, vam plasmar el procés del cicle de l'aigua.
Va ser divertit perquè entre totes moviem els diferents objectes, però alhora també complicat, ja que alguna imatge no quedava bé i l'haviem de repetir.



Un cop realitzades totes les imatges, vam passar a la creació del video amb el programa Wevideo. Vam pujar totes les fotografies a la web i les vam ordenar, una per una. Vam adequar el temps de cadascuna i li vam posar música de fons, donant pas, finalment, al montatge del vídeo. 

Ha estat molt divertit, hem après a utilitzar nous programes i editors de video i sobretot, hem treballat en equip, aportant diferents idees i formes de realitzar-ho.

A continuació us deixo el link del nostre vídeo:






Espero que us agradi molt i que em digueu que us sembla. 

Fins aviat internautes!




2 comentarios:

  1. Molt il·lustratiu el vídeo, heu fet una bona feina!

    ResponderEliminar
  2. És una activitat molt divertida, tant a l'hora de realitzar-la com per utilitzar-ho d'exemple per mantenir una classe atenta. Convertint així l'hora de ciències naturals, en aquest cas, una classe més didàctica i creativa. Heu fet molt bona feina!!

    ResponderEliminar